Richard de Mos start inzamelingsactie voor bekostigen rechtszaak

Op zijn website www.richarddemos.nl is Richard de Mos een actie begonnen om geld in te zamelen voor zijn rechtszaak die in januari zal beginnen.

Nog niet zo lang geleden was hij loco-burgemeester en wethouder van Den Haag. Totdat Justitie hem op 1 oktober 2019 met veel machtsvertoon van zijn bed lichtte. Sindsdien staat hij te boek als leider van twee (!) criminele organisaties en mensenhandelaar.

“Leider van twee criminele organisaties! Het is nogal een beschuldiging. Maar was het niet zo dat je in dit land onschuldig bent, totdat het tegendeel is bewezen? Nou nee. Want zonder ook maar een splinter aan bewijs, ben door een ‘trial by media’ allang veroordeeld. Ondanks dat mijn partij wederom als grootste uit de stembus kwam, zijn we dit jaar opnieuw met succes buiten het stadsbestuur gehouden. Wie wil er immers worden geassocieerd met een leider van twee criminele organisaties?,” aldus De Mos die via deze inzamelingsactie zijn zaak wil bekostigen. “Mijn spaarvarkentje is na 3 jaar juridische terreur leeg. Wil ik mij blijven verzetten tegen de elite, heb ik donaties nodig. Gelukkig voel ik veel steun. Uit veel reacties blijkt dat veel Hagenezen mij terug willen als hun wethouder. Daar ga ik voor!”

Doneren kan hier