Heruitgave ‘Mijn Verhaal’

Er komt een heruitgave van ‘Mijn Verhaal’, het spraakmakende boek waarin Richard de Mos zich verdedigt tegen de karaktermoord die Haagse politici, media en Openbaar Ministerie sinds 1 oktober 2019 op hem en enkele partijgenoten hebben gepleegd.

“Ruim drie jaar na de inval bij De Mos en enkele andere betrokkenen begint op 23 januari eindelijk de strafzaak. Dat is een goed moment om het boek opnieuw uit te brengen”, aldus Jan Dijkgraaf van uitgeverij Buttkicken.nl. “Het is tenslotte uniek dat een verdachte vóór de rechtszaak in een eigen boek al zijn verweer voert.”

Richard de Mos is blij dat ‘Mijn Verhaal’ opnieuw onder de aandacht komt. “Media zullen de komende weken en maanden selectief shoppen uit de strafzaak en we weten dat sommigen daarbij lijken te hopen dat Barbertje gaat hangen. Ik ben ervan overtuigd dat Barbertje glorieus gaat winnen, want Barbertje heeft niets gedaan wat politici van landelijke partijen niet doen. Voor wie precies wil weten hoe het echt zit in dit politieke proces tegen mij en Hart voor Den Haag/Groep de Mos, is mijn boek eigenlijk onmisbaar.”

‘Mijn Verhaal’ van Richard de Mos (ISBN 9789082195590) kost 15 euro en is verkrijgbaar via hetboekvandemos.nl en de betere boekhandel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *