UITSPRAAK ZAAK RICHARD DE MOS 21 APRIL

Terwijl Hart voor Den Haag voorman Richard de Mos vandaag namens BVNL een serieuze gooi doet naar een plek in de waterschappen, hij is lijsttrekker voor het Hoogheemraadschap Delfland, heeft hij van zijn advocaat Peter Plasman te horen gekregen dat de uitspraak in de heksenjacht die het Openbaar Ministerie al 3,5 jaar tegen hem, zijn partij(genoten) en ondernemers voert bekend is gemaakt: 21 april om 10 uur in de Rotterdamse rechtbank. 


“Ik heb een rotsvast vertrouwen in de goede afloop en dat het recht zege zal vieren. De mooiste dagen van Den Haag, met Hart voor Den Haag weer in het college, liggen nog voor ons,” aldus De Mos die vandaag naast zijn lijsttrekkerschap voor de waterschappen ook als lijstduwer verkiesbaar is voor de Provinciale Staten Zuid-Holland. “Ik beschouw de stemmen op mij echt als een steun in de rug.” 


De Mos was door BVNL-partijleider Wybren van Haga gevraagd voor het lijsttrekkerschap van zowel de provincie als de Eerste Kamer. Maar vanwege de zaak zag De Mos daarvan af. (1)  “Heb tijd kunnen vrijmaken voor het lijsttrekkerschap voor het Hoogheemraadschap Delfland en het lijstduwerschap voor de provincie. Bij voldoende voorkeurstemmen kan men uiteraard op mij rekenen.” (2)


(1) https://www.ad.nl/den-haag/de-mos-richt-zich-op-rechtszaak-geen-lijsttrekker-voor-bvnl~a9be7f7d/
(2) https://bvnl.nl/binnenlandse-zaken/richard-de-mos-lijsttrekker-bvnl-hoogheemraadschap-delfland/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *